Sıkça Sorulan Sorular

Neden Premium Üye Olmalıyım ?

Kripto Traders Topluluğu, tamamen ücretsiz hizmet veren, program ortaklığı sistemine de sahip olan herkes için fırsat niteliğinde bir oluşumdur. Premium teknik analizler, al-sat botu algoritmaları ve teknik eğitim setleri için aramıza katılabilirsiniz.

Premium Üye Olma Şartları Nelerdir ?
  1. Borsa Referanslarımız sayfasından Huobi yada Binance borsalarına referansımız ile kayıt olmak.
  2. Premium Al-Sat botu grubu için buradan bot sitesine kayıt olmak.
  3. Referansımız ile kayıt olduğunuz hesapları aktif olarak kullanmak.
Premium İçeriklere Nasıl Erişirim ?

Websitemize üye olduktan sonra aşağıdaki gibi açılan menüden erişebilirsiniz :

Premium Üyelik Ücretli Mi ?

Hayır. Premium üyelik tamamen ücretsizdir. Premium üye olma şartlarını ilk soruda cevapladık. Premium üye olarak tüm özel içeriklerimize erişim sağlayabilirsiniz. Üyeliğin devamı için hesaplarınızı aktif olarak kullanmanız gerekmektedir.

Premium Üyelik Devam Şartları Nelerdir ?

Topluluğumuz faaliyetlerinden ücret talep etmemektedir. Premium üyelerimizin referansımız ile kaydoldukları borsaları aktif olarak kullanmaları gerekmektedir. Sistemimiz her ay premium üyelerimizin işlemlerini otomatik olarak kontrol etmektedir. Aktif işlem yapmayan üyelerin hesapları askıya alınmaktadır. Referans sistemi sayesinde topluluğumuzun üyeler için oluşturduğu fon ve program ortaklığı ödemeleri sağlanıyor. Ücret talep etmemekle birlikte herkes için kazanç fırsatı sunuyoruz. Bakınız : Program ortaklığı

Zaten Binance yada Huobi hesabım var, nasıl üye olurum ?

Eğer Binance yada Huobi hesabınız eskiden beri varsa, Binance hesabınızı buradan silip, referansımız ile tekrar açabilirsiniz. Ek bir seçenek olarak yakınlarınızdan birinin adına yeni hesap açabilirsiniz, yada sunulan Huobi ya da Binance seçeneklerinden hesabınız olmayan seçenek ile referanslı üye olabilirsiniz.

Binance hesabı nasıl silinir ?

Öncelikle hesabınızdaki tüm bakiyeyi başka bir hesaba (Binance TR, yada başka borsa) çekin. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra güvenlik ayarları kısmından "hesabınızı devre dışı bırakın" butonuna basın. Arından "hesabımı sil" butonuna basın. Hesabınızda bakiye kalmadığına emin olun. Hesabınızı sildikten sonra aynı bilgilerle tekrar açabilirsiniz. Tekrar kayıt olurken referansımızı kullanmayı unutmayın!

Facebook
Twitter
Instagram